3FM nieuws

3FM Presents Ed Sheeran in HMH uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents Ed Sheeran in HMH uitverkocht

Het concert van Ed Sheeran op 20 november in de HMH in Amsterdam is uitverkocht.

Ed Sheeran is op het moment een van de beste vrienden van 3FM. Ed Sheeran heeft namelijk al twee 3FM Megahits op zijn naam staan. Zijn eerste single 'The A Team' werd al uitgeroepen tot 3FM Megahit en 'You Need Me, I Don't Need You,' kreeg die titel een paar maanden later. We need Ed Sheeran!

Ed Sheeran op Lowlands

Na verschillende optredens bij 3FM zal hij ook nog eens het ontbijtconcert tijdens Lowlands verzorgen. De gelukkige winnaars van de Met Je Friends Naar Lowlands zullen wakker worden gemaakt door de warme klanken van deze Engelse zanger. Gelukkig kunnen alle bezoekers van Lowlands hem daarna ook nog op het podium aanschouwen. Wie wil dat nou niet!

3FM Presents Ed Sheeran in HMH

In 2011 kwam Ed Sheerans debuutalbum + uit. En het kan snel gaan, want na een uitverkochte Melkweg, zal hij later dit jaar zijn hits 'The A Team' en 'Lego House' ten gehore brengen in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op 20 november zal hij daar optreden.

Win kaarten 3FM Presents Ed Sheeran

Het concert is inmiddels al uitverkocht, maar binnenkort kun je kaarten winnen bij 3FM. Hou je radio dus aan en houd de site goed in de gaten!

Ed Sheeran - 'You Need Me, I Don't Need You' live bij MetMichiel

Ster advertentie
Ster advertentie