3FM nieuws

Skin en Paul Kalkbrenner op Extrema Outdoor 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Skin en Paul Kalkbrenner op Extrema Outdoor 2012

Het volledige programma wordt 16 april op 3FM bekend gemaakt, maar de organisatie kan nu al een paar mooie namen aan de line-up toevoegen.

Extrema Outdoor kon al melden dat o.a. LMFAO, 2ManyDJ's en The Bloody Beetroots naar de volgende editie van het vernieuwde festival komen. Nu is bekend gemaakt dat ook Paul Kalkbrenner en Gregor Salto met zangeres Skin (Skunk Anansie) een live optreden op XO Live verzorgen.

Skin met Nederlandse Gregor Salto op het podium

De Nederlandse producer/DJ Gregor Salto is een veelgevraagd remixer van onder meer grote sterren als Rihanna en Jennifer Lopez en house-iconen Axwell, Roger Sanchez en Bob Sinclar. Niet voor niets dus dat Skin van Skunk Anansie met hem aan het samenwerken is. Met hartverscheurende meezing-anthems als Hedonism en Weak veroverde ze halverwege de 90’s de wereld en nu is ze terug op XO Live, op het podium met Gregor Salto.

Paul Kalkbrenner op XO Live

Duitse producer/DJ Paul Kalkbrenner brak door met zijn wereldhit ‘Sky and Sand’. Hij maakte het nummer voor de soundtrack van de moderne cultfilm ‘Berlin Calling’ waar hij overigens ook zelf de hoofdrol in speelde. Kalkbrenner doet maar twee Nederlandse zomerfestivals aan dit jaar. Naast Pinkpop staat Kalkbrenner alleen op XO Live.

Vernieuwde opzet van Extrema: XO Live

Extrema Outdoor vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats, op zaterdag 14 juli aan het recreatiestrand van Aquabest. Het krijgt dit jaar een sterk gewijzigde opzet onder de naam XO Live. Buiten een aantal live acts, presenteert Extrema Outdoor ook meer nieuwe artiesten. Naar eigen zeggen gelooft Extrema dat meer livemuziek en meer beleving op en rondom het podium het toekomstbeeld is van de nieuwe elektronische muziekfestivals.

Ster advertentie
Ster advertentie