3FM nieuws

Michael Jackson begraven

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Jackson begraven
Michael Jackson is eindelijk begraven. Zeventig dagen na zijn dood is de popster ter aarde besteld in Glendale, nabij Los Angeles.King of Pop Michael Jackson is zeventig dagen na zijn dood begraven op de Forest Lawn-begraafplaats in Glendale, vlakbij Los Angeles. Zijn laatste rustplaats is een crypte in een zwaarbewaakt mausoleum. Op die begraafplaats liggen ook andere Hollywoodsterren als John Wayne en Walt Disney.

Elizabeth Taylor aanwezig bij begrafenis Jackson

De uitvaartdienst, waarvan het eerste deel werd gefilmd, zou rond zonsondergang beginnen maar liep ruim een uur uit. Ongeveer tweehonderd mensen waren aanwezig, onder wie goede vrienden van Jackson als actrice Elizabeth Taylor. De dienst was besloten, maar dominee Al Sharpton hield belangstellenden via twitter op de hoogte.

Afstand

Cameraploegen, journalisten en fans waren gevraagd om afstand te bewaren. De uitgezonden beelden kwamen van camera's van de familie Jackson, en werden stilgelegd toen de gouden kist met het lichaam van de zanger aankwam. De kosten voor de uitvaartdienst worden geschat op 150.000 dollar, en worden betaald door de familie Jackson.

Bron: NOS Headlines

>> Meer over Michael Jackson
Ster advertentie
Ster advertentie