3FM nieuws

One Direction in 32 landen op nummer 1

  1. Nieuwschevron right
  2. One Direction in 32 landen op nummer 1

Take Me Home, de tweede plaat van One Direction, ligt sinds twee weken in de winkels en staat nu al in 32 landen op nummer 1.

Het nieuwe album van One Direction, Take Me Home, is sinds 9 november te koop en staat nu al in 32 landen op nummer 1. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze het ook voor elkaar om zowel met hun debuutalbum als met hun tweede plaat direct op nummer 1 binnen te komen in de Amerikaanse Album Charts.

In 32 landen op nummer 1

Het album staat op het moment in de volgende landen nummer 1: Nederland, Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, België, Denemarken, Griekenland, Ierland, Israel, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Turkije, Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador, Mexico, Peru, Venezuela, Hong Kong, Indonesië, Japan, Korea, Filipijnen, Taiwan, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten en Singapore.

Up All Night en Take Me Home allebei op nummer 1

Take Me Home is ook op nummer 1 binnengekomen in de Amerikaanse Album Charts. Er zijn al meer dan 540.000 exemplaren van het album verkocht. Dit betekent dat One Direction de eerste Britse band ooit is die zowel met hun debuutalbum als met hun nieuwe album op nummer 1 in de Amerikaanse Album Charts zijn binnengekomen.

One Direction slaat in als bom

De eerste single van het tweede album, 'Live While We're Young', kwam eind september uit en sloeg meteen in als een bom. Het liedje werd in de Verenigde Staten bestempeld als de best verkochte single van een niet-Amerikaanse artiest.

Giel geeft kaarten weg voor One Direction

Giel geeft twee kaartjes weg voor het uitverkochte concert van One Direction op 3 maart 2013 in Ziggo Dome in Amsterdam. Fans konden een video insturen waarom zij de kaartjes moesten winnen. Stem op jouw favoriet en help een fan naar de finale! Het is alleen nog mogelijk om te stemmen, video's insturen kan niet meer.

Ster advertentie
Ster advertentie