3FM nieuws

The Deaf heeft niks met 1973

  1. Nieuwschevron right
  2. The Deaf heeft niks met 1973

Wat hebben de autoloze zondag, de start van de tour in Scheveningen en het eerste tv optreden van Peppi en Kokki met elkaar gemeen? Het gebeurde allemaal in 1973!

Dit moet wel genoeg stof zijn voor een liedje. Dus hoe zal The Deaf aan hun single "1973" zijn gekomen? Spike vertelde vanmorgen bij Giel dat "het gewoon lekker bekte." Zo kan het dus ook.

The Deaf - 1973

The Deaf - No Mercy (Racoon cover)

Het 'No Mercy' van Racoon is ondertussen uitgegroeid tot een gouden plaat. Dat weerhoudt The Deaf er niet van om er toch mee aan de haal te gaan en er een snoeiharde rock-versie van te maken.

The Deaf - Live Forever (Bonustrack)

Bij het horen van de titel dachten wij: "Heeey, die kennen we. Dat wordt een cover van Oasis zeker?" Niets blijkt minder waar, want het betreft hier een nummer uit eigen werk. En die kan zich rustig meten met die van Oasis!

Hoogtepuntjes

23 juni stond The Deaf nog in het voorprogramma van Arctic Monkeys in Paradiso. Ze waren persoonlijk gevraagd door de mannen van Arctic Monkeys, dus ze zeiden meteen volmondig ja. Een ander hoogtepuntje voor The Deaf was hun optreden op Parkpop. Heb jij ze al gezien? Deze zomer staan ze weer op verschillende festivals, maar vanmorgen kon je nog even genieten van hun optreden bij Giel!

Ster advertentie
Ster advertentie