3FM nieuws

Foo Fighters-roadie Janny en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters-roadie Janny en andere 3FM-hoogtepunten

Het weekend staat voor de deur. Dan weet je hoe laat het is, tijd voor de hoogtepunten van de week!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Janny was een dag roadie van de Foo Fighters

3FM was er afgelopen weekend bij tijdens een zeer heet Lowlands. Dat waren drie dagen vol hoogtepunten! Ook voor Janny, die in de Coen en Sander Show een super vette prijs won: Op Lowlands een dag roadie zijn van Foo Fighters. Barend interviewde een zielsgelukkige Janny na haar spannende dag.

2. Ontbijtconcert van Ed Sheeran op Lowlands

Voor de winnaars van de 3FM Lowlandskaarten begon de eerste festivaldag meer dan goed. Er werd een sterrenontbijt voor hen gemaakt en Ed Sheeran kwam een exclusief ontbijtconcert geven.

>> Alle highlights van Lowlands

3. To GIEL-Mobiel or not to GIEL-Mobiel, that is the question

De GIEL-Mobiel gaat van hand tot hand door bekend Nederland en maandagmorgen 20 augustus had demissionair minister-president Mark Rutte hem! Giel vond dat hij met de minister-president wel het hoogst mogelijk behaald had aan de GIEl-Mobiel. Alleen een belletje van de koningin zou dit nog kunnen overtreffen. Mark Rutte beloofde zijn best te doen om de Mobiel door te geven aan Beatrix.

De dag erna zat Giel dan ook met knikkende knietjes en afgebeten nagels te wachten tot de Mobiel werd opgenomen. Hij kreeg wel degelijk een vorst aan de lijn, alleen niet degene waar hij op gehoopt had. Het was presentator/royalty watcher Peter van der Vorst.

Peter zorgde er voor dat de GIEL-Mobiel weer bij politiek Nederland terecht kwam. Met de verkiezingen in zicht, was dat voor Giel reden genoeg om nog even te wachten met het afsluiten van de Mobiel. Zo kan hij alle politieke kopstukken persoonlijk aan de tand voelen, voor hij gaat bepalen op wie hij stemt. Heb jij ook moeite met kiezen? Gebruikt dan de Partijwijzer van 3FM!

>> Vul de Partijwijzer in!

4.Fresku is heel dankbaar

Fresku ging voor Giel de Lowlands-camping op om mensen even goed wakker te maken. Dat lukte, en omdat het zo'n toffe gast is kwam Fresku donderdagmorgen (23 augustus) weer bij Giel langs in de studio.

>> Fresku live bij Giel

5. Anne Soldaat weet zelfs van 'Krokobil' iets moois te maken

Geloof het of niet, maar Anne Soldaat en de topband die hij donderdag 22 augustus meenam naar Giel (met o.a. De Duif en leden van GEM), maakten een aangename versie van Yellow Claws 'Krokobil'.

Bonusmateriaal 'Call Me Maybe' op Lowlands

Hierboven staan de radio-hoogtepunten, maar op Lowlands gebeurde er ook van alles achter de schermen. Festivalbezoekers, Tim Knol, Go Back To The Zoo, The Opposites, Will And The People, Dazzled Kid, Nico Dijkshoorn, Dio & Sef, de golfkar van de Foo Fighters en natuurlijk de 3FM DJ's werkten allemaal mee aan de ultieme (en tevens laatste oke, nu is het afgelopen!) 'Call Me Maybe'-video.

Jouw 3FM-hoogtepunt

Sprong er voor jou een radiomoment uit deze week, dat niet in dit overzicht staat? Laat het hieronder weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie