3FM nieuws

Panic! At The Disco-drummer openhartig over verslaving

  1. Nieuwschevron right
  2. Panic! At The Disco-drummer openhartig over verslaving

Spencer Smith van Panic! At The Disco maakt er geen geheim meer van dat hij jaren met een drugs- en alcoholverslaving kampte.

Panic! At The Disco-drummer Spencer Smith had jarenlang een alcoholverslaving en kon een tijd lang ook niet van de antidepressiva afblijven. Dat schreef hij in een blog op de website van Panic! At The Disco. Smith is inmiddels afgekickt, maar liet weten dat het wel twee jaar heeft geduurd voordat hij zijn verslaving erkende en te lijf ging.

Spencer Smith openhartig over verslaving

Spencer Smith schreef in de blog dat hij tijdens het touren met Panic! At The Disco veel dronk en vaak in een depressie zat:

"Voor mijn negentiende heb ik nooit drugs gebruikt, maar in die ene nacht heb ik geblowd en bier gedronken. Sindsdien wilde ik die verloren tijd – waarin ik nuchter was – inhalen. Toen Panic! At The Disco net begon, kon ik zoveel drinken als ik wilde. Als ik voor een baas zou werken en zoveel zou zuipen, was ik er op de eerste werkdag al uitgetrapt.

Tijdens een tour dronk ik veel, maar als ik eenmaal thuis kwam werd dat alleen maar meer. Mijn angstaanvallen en depressies werden veel erger en dat was een reden voor mij om nog meer alcohol te drinken om de pijn te verdoven."

Nieuw Panic! At The Disco-album in oktober

Panic! At The Disco brengt op 8 oktober 2013 zijn vierde studioalbum Too Weird To Live, Too Rare To Die uit. Het is een album waarop de Amerikaanse rockband een eerbetoon aan hun thuisplaats Las Vegas brengt.

Ster advertentie
Ster advertentie