3FM nieuws

Amy Winehouse speelt geheime comeback gig

  1. Nieuwschevron right
  2. Amy Winehouse speelt geheime comeback gig

Ze stond compleet nuchter en vol zelfvertrouwen op het podium tijdens deze eerste show sinds haar recente verblijf in rehab.

Het lijkt erop dat het steeds beter gaat met Amy Winehouse. Ze liet zich een paar weken geleden nog vrijwillig opnemen in een afkickkliniek om van haar alcoholverslaving af te komen en volgens bronnen van de Britse krant The Sun heeft dat haar goed gedaan.

Amy Winehouse in vorm

Dat was te merken tijdens het geheime optreden dat ze afgelopen weekend gaf in Londen. Ze was volgens de bronnen weer helemaal terug in vorm. Er stond een vrolijke Amy op het podium, vol zelfvertrouwen. Ze maakte zelfs grapjes over zichzelf en haar vader Mitch.

“Gone was the fragile, volatile and unpredictable Amy. She wasn’t knocking back vodka on stage – and she definitely hadn’t stopped by at the off-licence on her way to the gig. Amy was on fantastic form. She looked and sounded great. It was like one of her old performances. She had the crowd laughing along with her gags, poking fun at herself and dad Mitch. She also threatened to flash her boobs and made a few jokes about her voluptuous look.”

Binnenkort nieuw album?

Amy heeft tijdens het optreden niet alleen hits als 'Valerie' en 'Rehab' gespeeld, maar ook nieuw werk. En als eerdere berichten van The Sun kloppen, zal het nu echt niet meer lang duren voordat er nieuw werk in de vorm van een album uitkomt. De krant meldde eind mei dat Amy de opvolger van Back To Black (uit 2006) af zou hebben, maar dat er pas een releasedatum bekend gemaakt zou worden, na haar verblijf in de afkickkliniek.

Ster advertentie
Ster advertentie