3FM nieuws

Cortons single van De Staat en Death Letters op 1?

  1. Nieuwschevron right
  2. Cortons single van De Staat en Death Letters op 1?

Giel wil proberen de single die De Staat en de Death Letters deze week opnamen vandaag op nr. 1 te krijgen in iTunes

>> De single is hier te downloaden

De Staat en de Death Letters namen respectievelijk maandag en dinsdag een nummer op bij Eric Corton in 3VOOR12RADIO en zij besloten om samen een split-single uit te brengen. De opbrengst van het nummer mocht Eric van hen doneren aan een goed doel naar keuze. Dat was voor hem geen moeilijke keuze als ambassadeur van het Rode Kruis.

Single van Corton op 1 in iTunes

Om Eric te bedanken voor de vele mooie uren nachtelijke radio, bedachten een aantal knappe koppen bij 3FM een slim plannetje. Als die single nou eens op nummer 1 in iTunes komt te staan, dan levert hij veel geld op voor het Rode Kruis. Daarom riep Giel donderdagochtend in zijn uitzending 3FM luisteraars op om de single tegen betaling te downloaden voor het goede doel.

>> De single is hier te downloaden

Eric Cortons afscheid van 3VOOR12RADIO

Eric Corton neemt afscheid van zijn avondprogramma op 3FM (hij blijft gelukkig wel That's Live maken en bij 3FM Serious Request betrokken) en doet dat met een feestweek in 3VOOR12RADIO. De laatste uitzending, vanuit DeSmet in Amsterdam met veel live optredens, is op donderdag 26 mei te horen op 3FM.

>> Lees meer over de Corton afscheidsavond

Ster advertentie
Ster advertentie