3FM nieuws

DJ The Flexican geslagen en gearresteerd

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ The Flexican geslagen en gearresteerd

Sef en The Flexican zijn zaterdag in Eindhoven hardhandig met de politie in aanraking gekomen.

DJ The Flexican (Thomas Goethals Ligthart) en rapper Sef (Yousef Gnaoui) waren afgelopen zaterdag in Eindhoven voor Sneakerz. De twee vrienden liepen na het feest over straat toen er volgens de statement van The Flexican 'een vervelend incident gebeurt waarbij The Flexican hardhandig is opgepakt door de politie'. Met een latere toevoeging van The Flexicans advocaat 'The Flexican is daarbij ernstig mishandeld.'

Giel belt met The Flexican en Sef

Al vrij snel dook er een video van het incident op, die je onder aan dit bericht kunt zien. Daarin wordt in elk geval duidelijk dat het er inderdaad hardhandig aan toe is gegaan. 3FM DJ Giel zag zondagochtend meteen aan zijn tijdlijn dat er iets aan de hand is. Maandag in zijn programma belde hij met The Flexican, die de dag ervoor weer vrij was gelaten. Ook had hij ooggetuige Sef aan de lijn om te vragen wat er nu precies is voorgevallen. Beluister het verhaal van Sef en The Flexican.

Beelden van de arrestatie

Sef en The Flexican vertelden aan Giel dat de beelden iets later beginnen, pas nadat de politie al over The Flexicans voet is gereden. Ze hopen ook te kunnen bewijzen wat er vooraf is gegaan aan het filmpje en doen daarom een oproep. "Om aan te kunnen tonen wat er voorafgaand aan dit filmpje heeft afgespeeld willen we alle getuigen oproepen hun beeldmateriaal en verklaringen te mailen naar info@vissers-moszkowicz.nl (The Flexican's advocaat). Help The Flexican en vertel je verhaal!"

Ster advertentie
Ster advertentie