3FM nieuws

90s Request en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. 90s Request en andere 3FM-hoogtepunten

Hoog tijd voor een lijst met de leukste fragmenten op 3FM om je weekend mee in te knallen!

Iedere vrijdag laten we de 3FM-hoogtepunten van deze week zien. Bekijk hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Racoon covert 'One Day / Reckoning Song'

Het was donderdagochtend 13 september heerlijk wakker worden met Racoon live bij Giel. De band speelde 'Freedom' en coverde 'One Day / Reckoning Song' van Asaf Avidan & The Mojos tot een bijna nog grotere hit.

2. Giel belt op verkiezingsdag met Mark Rutte

Op de verkiezingsdag zelf maakte Giel nog even een praatje met minister-president Mark Rutte. Giel wist woensdag 12 september nog steeds niet op welke partij hij ging stemmen. Hij vroeg de minister-president om advies, wat de VVD vervolgens niks opleverde.

Check 3FM Serious Politics voor alle andere politici die in de studio waren.

3. 3FM-luisteraar stemt voor Timur

De verkiezingen zijn natuurlijk een veel besproken onderwerp geweest op 3FM. Minister-president Mark Rutte hing nog aan de telefoon bij Giel en Diederik Samsom van de PvdA, Emile Roemer van de SP en Jolande Sap van GroenLinks kwamen langs in de studio. Je kon er gewoonweg niet omheen dankzij 3FM Serious Politics. Ondanks dat, vergat Timur op de dag zelf te stemmen! Maar gelukkig wilde luisteraar Bas wel voor Timur stemmen. Luister het fragment hieronder.

Bas had een uurtje later weer contact met Coen en Timur. Hij stond klaar in het stemhokje en Timur hoefde alleen maar aan te geven op welke partij Bas voor hem moest stemmen. Maar... Het gesprek kreeg een andere wending en Timur keeg iets voor elkaar dat Bas zijn moeder niet voor elkaar kreeg. Spannend! Luister het fragment hieronder terug.

>> Check 3FM Serious Politics

4. BOY zingt 'Little Numbers' akoestisch bij 3voor12radio

Het meidenbandje BOY was donderdag 13 september te gast bij 3voor12radio. Ze maakten een hele mooie versie van hun hit 'Little Numbers'. Zwijmel, zwijmel... Check de video hieronder.

>> BOY deed Little Numbers akoestisch bij 3voor12radio

5. MetMichiel belt met Sef over Versies/Limmen Tapes

Vandaag (vrijdag 14 september) is het Doe Maar-dag en verschijnt er een uitgebreide verzamelbox met daarin veertien cd’s, tien dvd’s en een boekje vol uniek fotomateriaal. Rappers van het hiphoplabel Top Notch hebben meegewerkt aan de nummers en mochten hun eigen interpretatie gegeven. Michiel belde met Sef over de samenwerking. Check de video hieronder.

>> Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen Doe Maar en Top Notch-rappers

>> Gers Pardoel is maandagochtend 17 september te gast bij Giel

BONUS: 3FM 90s Request

Het is bijna zover: vrijdag 21 september vanaf 18.00 uur begint de 3FM 90s Request 2012. Dat wordt weer een week genieten van alle hits uit de 90s. Het 3FM-gebouw staat op zijn kop! Er slingeren overal verkleedkleren, schmink, nepsnorren, hoeden en zonnebrillen rond. Alles, maar dan ook alles, wordt weer uit de kast getrokken om ook dit jaar weer een geweldige 90s Request Videoclip neer te zetten. De voorbereiden zijn in volle gang. Check de foto's achter de schermen. En kan jij ontdekken welk 90s-film Sander en Roosmarijn in de videoclip spelen? Check de video hieronder.

Heb jij je favoriete liedjes uit de jaren '90 nog niet op een rijtje gezet? Doe dat dan snel via stemmen.3fm.nl/90srequest-2012

Wat waren jouw 3FM-hoogtepunten deze week?

Wat waren jouw hoogtepunten van de afgelopen week? Reageer hieronder en check meer gemist op 3FM.nl/gemist.

Ster advertentie
Ster advertentie