3FM nieuws

ICYMI: Sinead O'Connor in ziekenhuis, BBC's lijstje met aanstormend talent

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Sinead O'Connor in ziekenhuis, BBC's lijstje met aanstormend talent

Al het muzieknieuws van vandaag (30 november) vind je hier.

14:33 uur: Britney draait door

In a good way! De zangeres heeft een filmpje op Instagram geplaatst waarop ze in slowmotion een pirouette draait, op 'Hello' van Adele. Het filmpje is vergezeld door de tekst "I could dance to this a MILLION times, love you Adele!". 'Hello' is afkomstig van hitalbum 25, dat twee weken geleden uitkwam. Heb je 'm nog niet geluisterd? Check dan hier wat onze DJ's ervan vonden!

I could dance to this song a MILLION times...love you @adele!

Een video die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op 28 Nov 2015 om 7:31 PST

13:24 uur: Taylor verrast fan

Jorja ontmoette dit weekend Taylor Swift. Voor haar was dat niet zomaar iets, want het 12-jarige meisje verliest langzaam haar gehoor. Dokters kunnen er niets aan doen en het gevolg is dat ze binnenkort nooit meer haar idool zal kunnen horen zingen. Tweelingzus Chloe richtte een Facebook-pagina op om Jorja, die nu nog wél kan horen, Taylor Swift te ontmoeten. Voor Taylor's concert in Sydney kwam haar droom uit.

11:48 uur: BBCs Sound Of 2016 shortlist

Lijstjes, lijstjes, lijstjes! De BBC is er goed in, met name als het gaat om de 'Sound Of...' lijsten. Al een jaar of twaalf weet BBC goed te voorspellen wat hét nieuwe talent in het volgende jaar gaat worden. Zijn ze echt zo goed? Ja. Een overzichtje van wat vorige winnaars: 50 Cent, Mika, Adele, Ellie Goulding, Haim, Sam Smith en Years & Years. Juist. Dus, de grote vraag: wie staan er voor 2016 op de shortlist?

De vijftien namen waaruit er straks vijf (en daarna één uiteindelijke winnaar) gekozen worden zijn: Izzy Bizu, Blossoms, Alessia Cara, Loyle Carner, Frances, Jack Garratt, J Hus, Dua Lipa, Mabel, Billie Marten, Mura Masa, NAO, Rat Boy, Section Boyz en WSTRN. Een handige playlist van alle artiesten vind je hier.

Op wie zetten wij ons geld? Jack Garratt! Deze elektronica-savvy muzikant uit Engeland won vorige week al de Critics Choice Award, en is ongelofelijk veelzijdig. Check:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10:15 uur: Sinead O'Connor neemt overdosis

Sinead O'Connor heeft gisterenavond een overdosis genomen. De Ierse zangeres postte een statement op Facebook waarin ze liet weten dat ze de problemen met haar familie niet meer aankon. Hulpdiensten vonden Sinead anderhalf uur na de post 'safe and sound' in een hotel, en boden haar meteen medische hulp. Het is niet bekend hoe het nu met de zangeres gaat.

Sinead O'Connor - 'Nothing Compares 2 U'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie