3FM nieuws

Oscar and the Wolf openhartig over prachtige plaat ‘Angel Face’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar and the Wolf openhartig over prachtige plaat ‘Angel Face’ in de 3FM Live Box

Oscar and the Wolf is weer terug! Al 14 jaar is de fantastische artiest van Belgische bodem vaste prik bij 3FM. Maar er was een periode waarin er een stilte om de artiest hing. Totdat het moment dat Max Colombie op zijn Instagram een hele hoop foto’s deelde die voor flinke onrust zorgde bij zijn volgers. In een persoonlijk interview met 3FM-dj Wijnand deelt hij zijn persoonlijke verhaal en sluit hij zijn komst bij de ochtendshow af met een waanzinnig mooi optreden van ‘Angel Face’ en ‘Strange Entity’.

Openhartig

De artiest deelt zijn persoonlijke verhaal over verslaving in een openhartig interview met Wijnand. Max wil laten zien hoe de lelijke, donkere kant van de bladzijde er toen uitzag. Hij wil graag tonen in welke “duisternissen” hij heeft gezeten en op die manier de conversatie aangaan en hopelijk iemand helpen om hun eigen verhaal te delen. “Door je gevoel in taal of muziek, iets tastbaars, om te zetten begrijp je beter wat je doormaakt”.

Max vertelt dat hij niet meer van zichzelf hield. Onzekerheid en sociale angst was een groot onderwerp in die periode. “Ik zag mezelf niet meer graag genoeg om nuchter door het leven te gaan, ik begon het leven terug leuk te vinden als ik high was”. Wanneer zijn familie van zijn verslaving vernemen en ongerust worden, heeft hij genoeg redenen om daarmee te stoppen. Max verteld dat het delen van zijn verslaving met zijn moeder heeft hem eigenlijk heeft gered.

'Angel Face'

De titel van zijn prachtige nieuwe plaat ‘Angel Face’ is een woordspeling en ontstaan na een ruwe nacht voor Max. Onder de schrammen van zijn wandeling door het bos belandde hij in een café. Dit is door vertaald naar zijn videoclip bij het nummer. De barman van het café riep naar hem “Hé angel face, wil je nog wat drinken?”. De titel is een ironische kijk op hoe dat hij eruitzag op dat moment. Een naam voor de persoon van toen, die nu weg is.

Nieuwe muziek is hopelijk onderweg vertelt hij en we zien Max heel graag weer terug in de studio. Benieuwd naar het prachtige liveoptreden van Oscar and the Wolf met ‘Angel Face’ en 'Strange Entity' in de Livebox bij 3FM? Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie