3FM nieuws

Douwe Bob op Songbird Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob op Songbird Festival

Het Songbird Festival heeft dit jaar weer een diverse line-up. Douwe Bob speelt er ook! En jij kunt kaarten winnen!

Vorig jaar was het Songbird Festival al een groot succes en het kan dit jaar alleen maar beter worden want er komt een hele verzameling goede artiesten optreden.

Win kaarten Songbird festival

Op 25 november vindt de tweede editie van het Songbird Festival plaats in De Doelen in Rotterdam. Douwe Bob Posthuma (winnaar van het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland), Nina June, Lianne la Havas, Michael Kiwanuka, Justin Nozuka en Matt Corby zijn enkele artiesten die spelen op het Songbird Festival. Check hier de hele line-up. Wil je dit festival niet missen? Geef dan antwoord op de prijsvraag.

Douwe Bob zong 'Muliticolored Angel'

Wij willen je natuurlijk alvast een voorproefje op het Songbird Festival geven. Douwe Bob zong dinsdag 28 augustus zijn nummer 'Muliticolored Angel' in de ochtendshow van Giel. Kippenvel! Check de video hieronder.

Songbird 2011

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Songbird Festival? Check dan hieronder het sfeerverslag van het Songbird Festival van vorig jaar.

Wil je deze artiesten live horen? Geef dan antwoord op de prijsvraag en wie weet win jij kaarten voor het Songbird Festival op 25 november!

Ster advertentie
Ster advertentie