3FM nieuws

Meet & greet Taylor Swift afgelast

  1. Nieuwschevron right
  2. Meet & greet Taylor Swift afgelast

Een competitie waarin je een meet & greet met Taylor Swift kon winnen is gecanceld omdat een dikke oude man dreigde te gaan winnen.

Taylor Swifts Biggest Fan Contest is afgelast. De online wedstrijd, waarbij fans van Taylor Swift een meet & greet met de zangeres konden winnen, gaat niet door omdat gebruikers van online community 4Chan er voor hebben gezorgd dat een dikke man genaamd Charles zou winnen.

Charles wil een meet & greet met Taylor Swift

Een gebruiker van 4chan had Charles aangemeld voor de wedstrijd en riep andere leden van de online community op om op hem te stemmen. Hij schreef dat de 39-jarige Charles de dromen van alle deelnemende meisjes maar wat graag in duigen zou zien vallen.

"My creepy 39-year-old friend named Charles would like to crush all those girls' dreams (and then sniff Taylor Swift's hair cos he's into that) by winning this instead... Help him crush the dreams of these girls and give him a chance to make a complete ass of himself by blatantly just sniffing her hair with the cameras rolling."

Charles staat bovenaan

Charles kwam al snel aan de top van het lijstje met deelnemers terecht, naar verluidt met behulp van spam robots.

Hoewel niet duidelijk is of Charles daadwerkelijk bestaat, besloot het radiostation dat de meet & greet organiseerde de wedstrijd te beëindigen.

Taylor Swift geeft schooloptreden

Het is niet voor het eerst dat een online competitie met Taylor Swift in het honderd loopt. Een wedstrijd waarin een school een optreden van Taylor Swift kon winnen, werd dankzij 4chan-gebruikers gewonnen door een school voor dove kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie