3FM nieuws

Toontje Ongeregeld, Next of Kin en Audiotricz bij Barend en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Toontje Ongeregeld, Next of Kin en Audiotricz bij Barend en Wijnand

Next of Kin, Audiotricz en Toontje Ongeregeld kwamen in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 juni langs bij Barend en Wijnand.

Dat was een volle studio! Het muziekcollectief Next of Kin, de mannen van Audiotricz én het dweilorkest Toontje Ongeregeld kwamen op visite bij Barend en Wijnand.

Next of Kin

Next of Kin is een nieuw hiphop/soul muziekcollectief waarachter een viertal ervaren, creatieve geesten schuilgaat. Hun debuutalbum Fields Of Meddo kwam in maart 2013 uit en de tweede single van deze plaat werd vrijdag 2 mei 2014 gereleased: 'Money'. De track gaat over de glorieuze maar ook vaak donkere rol van geld in de hedendaagse maatschappij.

Next of Kin - 'More Than I Can Handle' live @ Barend en Wijnand

Next of Kin - 'Do Something' live @ Barend en Wijnand

Next of Kin - 'Money' live @ Barend en Wijnand

Audiotricz

Audiotricz is een jong, veelzijdig en energiek hardstyle-duo, bestaande uit Kenneth en Léon. De mannen werken momenteel onder platenlabel Scantraxx aan hun eerste mixtape.

Audiotricz - 'Dont Hold Back'

Toontje Ongeregeld

Toontje Ongeregeld is een dweilorkest uit Winterswijk bestaande uit negentien jonge, enthousiaste muzikanten. Bij Toontje Ongeregeld staat plezier en muzikaliteit voorop en dat zorgt áltijd voor een feestje!

Toontje Ongeregeld ft. Barend Speelman - 'Alles In Een' live @ Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie