3FM nieuws

Zin in een feestje met Postman

  1. Nieuwschevron right
  2. Zin in een feestje met Postman

Postman komt 11 november met een splinternieuw album Apples & Oranges. En een tipje van de sluier gaf hij vrijdag live bij Giel.

Rapper Postman, oftewel Remon Stotijn, staat bekend om zijn solide performance en zijn innoverende sound. Dus hoe zijn nieuwe album Apples & Oranges klinkt is één grote verrassing. En naar eigen zeggen brengt dit album zijn muzikale carrière naar een nieuwe hoogte.

Apples & Oranges

'Het is een emotionele ontlasting' vertelde Remon op Radio 4 over het nieuwe album. Giel vindt het vooral een feestje: 'Alsof je je niets meer aantrekt van de recensies!' En dat terwijl de eerste geluiden juist zo positief zijn. Op zijn nieuwe album werkt hij samen met zijn vrouw Lisa, een goede samenwerking. En samen op clubtour, dag in dag uit op elkaars lip, is geen enkele probleem voor het stel. It's all good, en dat hoor je. Bij het horen van het album, krijg je zin in een feestje.

Postman 14 november live bij Giel

'She Knows' is de eerste single van het nieuwe album. Een voorproefje hiervan circuleert al op YouTube, maar het volledige nummer zong hij vrijdagochtend bij Giel.

Postman covert de monsterhit van Gotye

Onder andere Rigby en Houses gingen hem voor met hun versies van 'Somebody That I Used To Know'. En dit is wat Postman en zijn zangeressen ervan maken. Een enorm vette versie.

Luister Apples & Oranges op de 3VOOR12 Luisterpaal

Ster advertentie
Ster advertentie