3FM nieuws

Iedereen wordt ouder... Zelfs muzikanten

  1. Nieuwschevron right
  2. Iedereen wordt ouder... Zelfs muzikanten

Veel bands en artiesten klinken anders dan toen ze ooit begonnen, maar hoe zijn ze veranderd qua uiterlijk?

Rihanna

Rihanna heeft haar onschuld achtergelaten in 2005. Toen brak ze door met 'Pon De Replay', waarin je haar Barbadiaanse roots nog goed hoorde. Inmiddels is ze een echte R&B-ster geworden en is schattig ingeruild voor stoer.

Radiohead

Ze gaan al flink wat jaren mee en dat is te zien! Radiohead begon in 1986 onder de naam On A Friday, maar de platenmaatschappij vond die naam niet flitsend genoeg. Sinds 1992 kennen wij ze als Radiohead en verkochten ze onder die naam al meer dan 25 miljoen platen. In die tijd zijn ze ietsie pietsie veranderd.

Panic At The Disco

De jonge koppies van Panic At The Disco zijn weg en ze hebben één lid minder. In 2006 braken ze door met 'I Write Sins, Not Tragedies'. Anno 2016 zijn we vijf albums en een heleboel potten eyeliner verder. De jongens zijn inmiddels mannen geworden. Kijk maar.

Muse

Wat waren ze schattig hè, de jochies van Muse. Ze begonnen in 1994 als indiebandje en toen ze overstapten naar de rockmuziek, deden ze dat vooral om geloofwaardig instrumenten te kunnen slopen. Inmiddels zijn ze een stuk serieuzer en uitgegroeid tot één van de grootste rockbands ter wereld.

Justin Timberlake

Toen Justin nog in *NSYNC zat had zijn kapsel iets weg van instant-noodles, maar inmiddels zijn zowel kapsel als muziek volwassen geworden.

Drake

Drake was schattig toen hij nog in Degrassi: The Next Generation speelde, nu probeert hij vooral een badass hiphopper te zijn. Zijn zoetsappige teksten passen wat ons betreft beter bij zijn oude uiterlijk.

Coldplay

Coldplay is goed opgedroogd! Ze begonnen in 1996, zijn nu negen albums en acht Grammy's verder en we hopen dat we over een paar jaar een foto van een oude, grijze Chris Martin, rockend op het podium kunnen plaatsen!

Beyoncé

Van lief Destiny's Child-zangeresje naar één van 's werelds grootste zangeressen, maar Beyoncé is net zo mooi gebleven. Eigenlijks was toen Destiny's Child in 1997 begon al duidelijk dat ze gigantisch zou worden (en dan hebben we het niet over haar billen). Mission accomplished!

Ster advertentie
Ster advertentie