3FM nieuws

Niels Geusebroek bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek bij Giel

Het Hollandse talent Niels Geusebroek stond vrijdag 13 september 2013 op De Speelplaats bij Giel.

De zanger Niels Geusebroek, die voor veel mensen bekend werd door het tweede seizoen van The Voice of Holland, bracht op vrijdagochtend 13 september 2013 een bezoek aan De Speelplaats bij Giel.

Niels Geusebroek scoorde halve finaleplaats in The Voice

Samen met muzikant Frans van Essen richtte Geusebroek in 1996 de band Silkstone op. Hiermee stond hij onder andere op Lowlands en Pinkpop. Ook tourde hij met zijn band naar New York en St. Petersburg. In 2009 werd de band opgeheven, maar Niels maakte zijn comeback in 2011 dankzij The Voice. Hij schopte het in dit tv-programma tot de halve finale.

Liedje geschreven op hartslag baby

In januari 2013 won Niels samen met Wildstylez een gouden plaat met hun hit 'Year of Summer'. Deze week kwam Niels op nummer zes binnen in de 3FM Mega Top 50 met zijn nummer 'Take Your Time'. Radiozender 538 gaf de zanger opdracht een liedje te schrijven voor de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Het is een bijzonder nummer omdat het is geschreven op het ritme van de hartslag van haar ongeboren baby. Vrijdagochtend 13 september speelde Niels dit gevoelige nummer live bij Giel.

Niels Geusebroek - 'Take Your Time' live bij Giel

Niels Geusebroek - 'Past Behind' live bij Giel

Niels Geusebroek - 'Burn' (cover Ellie Goulding) live bij Giel

Interview Niels Geusebroek bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie