3FM nieuws

S10 en Froukje met 'Nooit Meer Spijt' in de 3FM Live Box

foto: still uit het opreden
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en Froukje met 'Nooit Meer Spijt' in de 3FM Live Box

Dat er alleen maar vuur van S10 en Froukje afkomt, dat weten we inmiddels. Na 'Zonder Gezicht' doen ze het samen nog een keer en hebben ze wederom samen een liedje gemaakt: 'Nooit Meer Spijt'. Het nummer was voor het eerst te horen tijdens Froukje's Lowlands-show afgelopen zomer, waar vriendin en collega S10 op het podium verscheen. Vanmorgen stonden ze samen in de 3FM Live Box.

'Nooit Meer Spijt'

Het nummer is geschreven door Froukje. Tegenover 3FM-dj Wijnand vertelt Froukje: "Ik had het refrein in één sessie gemaakt, maar niks meer mee gedaan. Toen is S10 ermee verdergegaan omdat ze het vet vond. Dat vond ik alleen maar fijn omdat het daardoor nog een soort purpose kreeg. En Stien en ik zien elkaar gewoon heel veel dus dat soort dingen gaan dan heel organisch." De single 'Nooit Meer Spijt' staat ook op het vorige week verschenen album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt van S10. Check het hele optreden hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt

Iedereen moest sinds het Lowlands-optreden wel wat geduld over hebben, want de track is vorige week pas verschenen. Gelukkig is hij het lange wachten waard want naast de nieuwe single is ook het nieuwe album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt uitgebracht. Het is alweer de vijfde plaat van S10 en de opvolger van Vlinders van twee jaar geleden.

De nieuwe plaat is volgens de zangeres al twee jaar in de maak en in de liedjes laat de zangeres de donkere periodes in haar leven achter zich. "Hiervoor maakte ik altijd een album om terug te blikken op een tijd of een situatie. Nu wil ik vertellen dat ik er altijd ben, door mijn muziek. Ik wil iets moois achterlaten," aldus S10.

Op 28 april 2023 geeft S10 een show in de AFAS Live. Over deze show verklapte de zangeres eerder al dat we een nieuwe versie van Stien kunnen verwachten. Ook hoopt ze op Pinkpop én Lowlands te staan. De tijd zal het uitwijzen..

Ster advertentie
Ster advertentie