3FM nieuws

Stef Bos live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Stef Bos live bij Giel

Eind september bracht Stef Bos zijn album Mooie Waanzinnige Wereld uit. Daarom bracht hij 22 oktober een bezoekje aan Giel om zijn liefdesverklaring aan de wereld live te komen spelen.

(fotograaf: Jacob Graafsma)

Stef Bos bracht eind september alweer zijn dertiende album Mooie Waanzinnige Wereld uit, een gepassioneerde liefdesverklaring aan de wereld en het leven. Op woensdag 22 oktober speelde Stef een aantal nummers van die plaat live op De Speelplaats bij Giel.

Stef Bos

De single 'Papa', van het album Is Dit Nu Later uit 1990, zorgde ervoor dat iedereen in België en Nederland Stef Bos kende. Daarna bracht de zanger meerdere albums uit, was hij veelvuldig in het theater te vinden met zijn eigen programma's en won hij grote prijzen. In 2011 deed Stef samen met rapper Negativ mee aan het tv-programma Ali B Op Volle Toeren en afgelopen jaar was hij te zien in Ali B En De Muziekkaravaan.

Mooie Waanzinnige Wereld

Eind september bracht Stef zijn dertiende solo-album Mooie Waanzinnige Wereld uit, waarvan de eerste single 'Beter Mens' is. Naar eigen zeggen zou dat nummer er nooit zijn geweest zijn zonder zijn zoon. Stef plakt er ook nog een gelijknamige tour in Nederland en België aan vast.

Stef Bos - 'Beter Mens'

Stef Bos hertaalt 'Prayer in C'

Stef Bos - 'Passage'

Stef Bos' dochter maakt hem een Beter Mens

Ster advertentie
Ster advertentie