3FM nieuws

Jonna Frasers debuutalbum is af

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonna Frasers debuutalbum is af

Voormalig 3FM Talent Jonna Fraser heeft exciting nieuws. Zijn debuutalbum is af! Wanneer hij het album aan ons voorschotelt, weten we nog niet. Maar hey, het nieuws zelf is ook al leuk!

'Niks Nieuws'

Ondanks dat Jonna niet heeft verklapt wanneer zijn nieuwe debuutalbum uitkomt, of hoe het album gaat heten, heeft 'ie wel wat anders voor ons. Een nieuw nummer mét videoclip: 'Niks Nieuws'.

In de track zingt Jonna dat er eigenlijk helemaal niks nieuws is. Hij is nog steeds dezelfde man en wil dat een chick met hem meevecht voor de liefde. Hij wil niet veranderen, cause he knows that she likes him like that.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het nummer is net op tijd voor de zomer. De Caribische sferen en de toevoegingen van Jayh en Sevn Alias maken van 'Niks Nieuws' een toptrack voor de warme zomermaanden!

3FM Awards

Op 17 april is het 3FM Awards Festival en deze Jonna Fraser is genomineerd in de categorie Beste 3FM Talent. Gun je hem die prijs? Stem dan vooral hier. Ook gaat Jonna een spetterende show geven, en wil je dat niet missen? Koop dan hier kaartjes voor de 3FM Awards!

Ster advertentie
Ster advertentie