3FM nieuws

Barend en Wijnand verslaan voetbalwedstrijd tussen RTL Sterrenteam en vluchtelingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Barend en Wijnand verslaan voetbalwedstrijd tussen RTL Sterrenteam en vluchtelingen

Barend en Wijnand doen vrijdag 20 juni verslag van de wedstrijd tussen het RTL Sterrenteam en een team van vluchtelingen.

Op Wereldvluchtelingendag, vrijdag 20 juni, spelen onder andere John Williams, Baas B en Charly Luske tegen een team van vluchtelingen. Barend en Wijnand doen verslag van de voetbalwedstrijd! Wil jij de mannen live verslag zien doen van de wedstrijd? Zorg dan dat je vrijdag 20 juni om 19.30 uur op het dak van IKEA Utrecht bent.

>> Meer info en routeplanner naar de wedstrijd

B&W WK TV over Wereldvluchtelingendag

>> Meer over het WK op 3FM

Claudia belt met Firas Alkhoury

Claudia belde vrijdagmiddag met Firas Alkhoury die vertelde over zijn vlucht naar Nederland, zijn carrière als arts én over de voetbalwedstrijd op de Ikea in Utrecht op Wereldvluchtelingendag.

Voetballen op het dak van IKEA

Wereldvluchtelingendag is ingesteld door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor de bescherming van vluchtelingen. De komende weken kleurt Nederland Oranje vanwege het wereldkampioenschap voetballen in Brazilië.

Om op een positieve manier aandacht te vragen voor vluchtelingen in Nederland organiseren UNHCR, VluchtelingenWerk Nederland, Kerk in Actie en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF een bijzondere voetbalwedstrijd. Het RTL Sterrenteam, met onder andere John Williams, Baas B en Charly Luske speelt op vrijdag 20 juni een vriendschappelijke wedstrijd tegen een team van vluchtelingen.

Barend en Wijnand verslaan Nederland - Australië

Dat Barend en Wijnand prima een voetbalwedstrijd kunnen verslaan bewezen ze eerder al. Het duo deed namelijk vóór aanvang van Nederland - Australië al verslag van de wedstrijd.

Ster advertentie
Ster advertentie