3FM nieuws

Niemand wil met je mee naar een concert: wat nu?

  1. Nieuwschevron right
  2. Niemand wil met je mee naar een concert: wat nu?

Hoera, je favoriete artiest gaat optreden. Snel bel je al je sisters of bro's en vraagt wie er meegaan maar allemaal komen ze met een of ander slap excuus. Geen zorgen, want wij helpen je uit de brand met deze 5 tips!

1. Houd een super overtuigende speech

Kijk jij bent er duidelijk van overtuigd dat deze artiest de bom is. En niets werkt beter dan een mega enthousiaste speech onderbouwd met een aantal sterke argumenten. Praat bijvoorbeeld over de geweldige prijs-kwaliteit verhouding, de fantastische concertlocatie of in ’t ergste geval dat de artiest morgen dood kan zijn. (We all remember 2016, right!)

2. Onderhandelen

Mocht je Obama-worthy speech niet werken kun je altijd gaan onderhandelen. Stel voor om de volgende keer met hem of haar mee te gaan naar een concert. Verbreed je meteen je horizon. Voor beiden een win-win situatie!

3. Geef een kaartje cadeau

Je kunt je vriend(in) natuurlijk ook een kaartje cadeau geven. Er is namelijk altijd wel een reden te verzinnen voor een leuke verrassing.

4. Maak vrienden via de event-pagina

Zie dit ook als een kans om je vriendenkring uit te breiden. Je huidige vrienden hebben kennelijk een minderwaardige muzieksmaak dus ga lekker op zoek naar nieuwe! Van bijna elk concert is er wel een eventpagina. Plaats een oproepje en zie waar ’t schip strand. Misschien vind je wel je nieuwe bestie!

5. Go stag

Stiekem is er niets lekkerders dan alleen naar een concert gaan. Niemand die je stoort terwijl jij helemaal los gaat op je favoriete track. Je bent een zelfstandig mens. You got this. En nu dansen!

Ster advertentie
Ster advertentie