3FM nieuws

Katy Perry boos op Calvin Harris

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry boos op Calvin Harris

Katy Perry is pissig op Calvin en laat de wereld meegenieten via Twitter...

Katy Perry is een twitter tirade gestart tegen Calvin Harris. De Schotse DJ/producer zou het voorprogramma verzorgen van Katy’s tour door de UK, maar haakte gisteravond af…een paar uur voor de show zou beginnen.

Katy besloot haar fans hiervan zelf op de hoogte te stellen met een pissige tweet, waarin ze liet weten dat Calvin op het laatste moment had gecancelled. Calvin werd meteen bedolven onder een twitter tsunami van boze fans.

De DJ verklaarde - middels een tweet - dat hij weinig keus had: door een verandering in de podiumopbouw kon hij zijn set niet naar wens opbouwen. “En dan zou het er sh*it uitzien en sh*t klinken, geloof me, dan zou je teleurgestelder zijn dan nu ik het optreden heb afgezegd,”aldus Calvin. Overigens was hij dan weer wel zo aardig om te zeggen dat Katy’s show geweldig was en dat mensen ook zonder hem een prima tijd zouden hebben bij het concert.

Hierop reageerde Katy weer door te zeggen dat geen van de andere acts die haar voorprogramma verzorgden daar last van hadden. “Zelfs Janelle Monae en haar zestienkoppige band hadden geen problemen met het podium,”aldus Katy tegen Calvin, “maar het is allemaal goed hoor, ik ben er inmiddels wel aan gewend dat je nooit je afspraken nakomt.”

Calvin, die inmiddels zelfs doodsbedreigingen ontvangt van Katy Perry fans, baalt behoorlijk van de situatie. “Dit hele gedoe had nooit op Twitter moeten staan. Ik wilde het achter de schermen afhandelen maar nee hoor…het internet is echt een deprimerende plek af en toe. Ik kan niet wachten tot ik mezelf weer kan opsluiten in de studio!

Ster advertentie
Ster advertentie