3FM nieuws

The Opposites geven afterparty op Lowlands met 3FM Backstage

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. The Opposites geven afterparty op Lowlands met 3FM Backstage

The Opposites kregen volgens de organisatie vrijdagavond de grootste groep aan mensen bij elkaar op Lowlands. Iedereen moest deze show zien. Speciaal voor 3FM gaven Twan en Willem direct daarna nog een backstage afterparty voor maar veertig gelukkige Lowlanders.

3FM Telefooncel

Op Lowlands kon je de groene 3FM Telefooncel vinden, als je daar de hoorn van oppakt weet je nooit wat er kan gebeuren. Veertig gelukkigen kregen op vrijdag te horen in de telefooncel dat ze na de Opposites-show in de Alpha, direct door mochten lopen naar de backstage voor een exclusieve afterparty met het rap-duo.

Van 55.000 naar 40 mensen

Het Alpha-zweet stond nog op de voorhoofden van Willem en Twan op het moment dat ze de afterparty betraden. Vooraf waren vier nummers beloofd voor de backstage-sessie, dit resulteerde uiteindelijk in een 3 kwartier durend feest met exact dezelfde energie - al dan niet meer - als in de Alpha. Alleen dan voor 40 personen. Kijk hieronder naar een sfeerverslag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gastenlijst

Op een afterparty zorg je ervoor dat de muziek goed is, de drankjes unlimited en nodig je natuurlijk je maten uit. Dus naast Twan en Willem, waren ook hun vrienden Dio, Sef en Willie Wartaal er te vinden om mee te feesten. Van sitdowns, knuffelen tot het onbeperkt springen, The Opposites haalde alles uit de kast en ze genoten met volle teugen. Om Twan te citeren: "Dit is leuker dan optreden in de Alpha." Bekijk de foto's hieronder.

button arrow
button arrow
foto: Nathan Reinds

3FM x Lowlands

Ook dit jaar heeft 3FM uitgebreid verslag gedaan van Lowlands. Benieuwd naar de hoogtepunten? Check hier het overzicht van exclusieve intieme sessies, interviews en optredens.

Ster advertentie
Ster advertentie