3FM nieuws

EK 2012 en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. EK 2012 en andere 3FM-hoogtepunten

Ook deze week is er weer veel gebeurd. In dit overzichtje vind je de ultieme hoogtepunten van deze week terug!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Gerard Ekdom is Papa van het Jaar!

Gerard heeft het er maar druk mee. Naast zijn DJ-schap krijgt hij een muziekprogramma op TV en daarnaast is hij ook nog eens papa. Papa van het jaar om precies te zijn!

>> Gerard is Papa van het Jaar

2. De regel die Martijn raakt

Veel luisteraars waren onder de indruk van het verhaal van Martijn. Hij hoorde drie weken geleden dat hij kanker had. En dat terwijl hij nog maar tweeëntwintig is. Luister hier welke regel hem raakt.

3. Verslag van wedstrijd NL-DU in een Ekstra EKstra weekend

Afgelopen week stond alles in het teken van het EK. Bij 3FM is niet iedereen even voetbalgek. Gerard en Michiel hebben vaak geen idee wat er gebeurt op het veld. Maar toch deden zij verslag van de spannendste wedstrijd van het EK. Nederland tegen Duitsland met commentaar van twee DJ's. Enjoy!

>> Lees alles over het EK bij 3FM

4. Clipprimeur van Go Back To The Zoo

Primeurtje! Op 3fm.nl zag je de nieuwe clip van Go Back To The Zoo het eerst. De clip bij het nummer 'Can't Stop My Feet' is een vette knipoog naar MTV The Grind. En daarnaast duikt Henny Huisman ook nog even op! Coen en Sander belden met Lars van Go Back To The Zoo. En bekijk de clip hier ook meteen even!

Rebecca Ferguson live bij Giel

De Engelse Rebecca Ferguson speelde het nummer 'Glitter & Gold' live bij Giel. Wat een pareltje!

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie