3FM nieuws

Go Back To The Zoo live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Go Back To The Zoo live bij Giel

Go Back To The Zoo bracht 6 april het album Shake A Wave uit. Daarom speelden ze donderdag 14 juni hun nieuwe single 'Can't Stop My Feet' live bij Giel.

Cas, Teun, Bram en Lars van Go Back To The Zoo worden elke keer weer met open armen ontvangen bij 3FM.

Twee 3FM Awards voor GBTTZ

De band werd in april op de 3FM Awards benoemd tot "Beste Band" en "Beste Artiest Rock". De mannen waren hun bandje begonnen om gratis te kunnen drinken op feestjes. Dat is inmiddels wel gelukt aangezien ze op de 3FM Awards uitgeroepen werden tot Beste Band van Nederland!

GBTTZ breidt tournee uit

Go Back To The Zoo gaat ook na het festivalseizoen op tournee langs de Nederlandse poppodia. Komende zomer zijn ze vooral bij de Oosterburen te vinden, maar in november komen ze weer onze kant op!

>> Go Back To The Zoo breidt tournee uit

Go Back To The Zoo op De Speelplaats

Het is onmogelijk om stil te blijven zitten als je de nieuwe single 'Can't Stop My Feet' van het album Shake A Wave hoort. De heren speelden hem live bij Giel! Bekijk de beelden hieronder.

Go Back To The Zoo covert Flo Rida fluitend

Een fluitje van 'n cent: Go Back To The Zoo covert gewoon de hit van Flo Rida! Even die frustratie van de verloren Nederland - Duitsland wedstrijd eruit...

MTV The Grind meets Go Back To The Zoo

Remember MTV The Grind? Een beetje vanaf je bank staren naar mooie mensen, die dansend rondom een zwembad onder de knisperende zon van Miami genoten van muziek van een artiest uit de 90s? Go Back To The Zoo kijkt er met veel plezier op terug en liet zich erdoor inspireren voor de clip van 'Can't Stop My Feet'.

Je hoort Go Back To The Zoo live bij Giel op donderdag 14 juni tussen 6.00 en 10.00 uur.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie