3FM nieuws

Chef'Special brengt nieuwe track ‘You and I' uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special brengt nieuwe track ‘You and I' uit

Nieuwe muziek van Chef'Special! Na de rustige 'Superman' die in juni uitkwam, is de band nu terug met een nieuwe single waarbij de klassieke opzwepende Chef'Special-sound weer goed te horen is.

Festivalseizoen

De zomer is weer ten einde, maar gelukkig hebben we na twee jaar stilstand eindelijk weer een goedgevuld festivalseizoen achter de rug. En wat is een festivalseizoen zonder Chef'Special? Het voelde afgelopen zomer met Joshua Nolet en zijn bandleden op het podium van Pinkpop, Paaspop, Concert at SEA, Zwarte Cross, Dauwpop weer vanouds als een feestje. Gelukkig zet de band de positieve lijn voort met een gloednieuwe track.

'You and I'

Waar het nummer rustig begint, bouwt het op naar een opzwepend refrein waar je moeilijk op stil kunt blijven staan. Joshua over de track: "'You and I' gaat over de band met iemand die je kan ervaren ondanks dat diegene in het moment ver weg van je is." En dat is ook terug te horen op het nummer, waar Joshua zingt: "You and I, are more than just a memory. You and I, I carry with me all my life".

Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie