3FM nieuws

Ilse deLange zegt optredens af

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse deLange zegt optredens af

Ilse DeLange zegt alle optredens van de komende maanden af om tijd door te brengen met haar zieke vader.

Ilse DeLange zegt alle optredens voode komende maanden af. Haar vader is ongeneeslijk ziek en ze wil alle tijd die hem rest met hem doorbrengen.

'Zingen doe ik met mijn hart'

Ilse: 'Ik sta ineens middenin een emotioneel, heel moeilijk maar ook bijzonder deel van m'n leven. Ik moet helaas afscheid gaan nemen van m'n lieve vader. Hij heeft keihard gevochten tegen kanker maar helaas gaat hij de strijd niet winnen. Dat hebben we deze week begrepen en moeten we nu gaan accepteren. De tijd die ons nog gegeven is samen, is mijn kostbaarste bezit en absolute prioriteit de komende periode. Zingen doe ik met heel mijn hart. En dit hart heeft even tijd nodig. Ik wil er zijn voor mijn familie en even niet denken aan andere dingen'.

Ilse DeLange voor 3FM Serious Request

Ilse zou in maart in het Gelredome optreden en op kerstavond zingen op de finale van 3FM Serious Request. Haar nieuwe single 'Doluvto2luvu' is speciaal geschreven voor 3FM Serious Request. Ilse: 'Dit heeft wel consequenties. Er stond natuurlijk van alles gepland rondom de single, 3FM Serious Request, album afmaken en het GelreDome concert. Ja, stond..... want ik heb besloten dat ik alles opschuif. Ik wil nu niet de druk op me hebben om het album af te hebben... En ik weet simpelweg niet of ik in het GelreDome kan stralen en genieten terwijl ik net iemand heb verloren die mij zo dierbaar is.... M'n vader is een van de redenen dat ik überhaupt zing!!!'

'This one's for my papa'

'Dus, even pauze, even lucht. Ik ga proberen intens te genieten van de tijd met m'n ouders en familie. Ik hoop dat jullie allemaal 3FM Serious Request gaan steunen! "Doluv2luvu" staat in het teken van "This one's for Mama" maar voor mij is ie nu ook een beetje "for my papa".'

Reactie Ilse DeLange bij Coen en Sander

Coen en Sander belden met haar vrijdagmiddag om haar de ruimte te geven te vertellen aan haar fans waar ze doorheen moet de komende maanden. Het werd een emotioneel gesprek:

We 'Doluv2luvyou'

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers: 'We wensen Ilse heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. We Doluv2luvU!'

Ster advertentie
Ster advertentie