3FM nieuws

Snoop Dogg plaatst aanstootgevende post

  1. Nieuwschevron right
  2. Snoop Dogg plaatst aanstootgevende post

Het lijkt erop dat Snoop Dogg de volgende ster is die iets doms heeft geplaatst op social media. De rapper postte maandag 15 september een homofobe opmerking op zijn Instagram- en Twitter-account.

Snoop Dogg choqueerde zijn fans maandag 15 september door een homofobe opmerking op zijn Instagram- en Twitter-account te plaatsen. Op de foto zijn twee mannen te zien die samen in bed liggen. Volgens Buzzfeed re-postte Snoop de foto en schreef er de volgende opmerking bij: "U n ya boyfriend since u like Jumpn on my page disrespectn bitch boy go suck ya man n get off my line f. A. G. "

Post snel verwijderd

De Amerikaan lag meteen onder vuur en kreeg een stroom aan negatieve berichten over hem heen. De post werd een half uur nadat het geplaatst werd van beide social media-accounts verwijderd. Het is niet bekend of de rapper de post zelf op social media heeft geplaatst, of dat hij gehackt is. Snoop Dogg heeft nog niet op het incident gereageerd.

Snoop Dogg niet tegen homoseksualiteit

In een interview met The Guardian vertelde Snoop Dogg eerder dit jaar dat homoseksualiteit waarschijnlijk nooit geaccepteerd zal worden in de rapmuziek, omdat rap volgens hem te mannelijk is.

Hijzelf heeft daarentegen niets tegen homo's: "Ik heb geen probleem met homo's. Ik heb een aantal vrienden die homo zijn. Vroeger werden homo's geslagen. Maar vanaf de jaren '90 en '00 is homoseksualiteit een manier van leven geworden. Het zijn gewone mensen met banen. Nu worden ze geaccepteerd, niet gerangschikt. Ze hebben dezelfde dingen meegemaakt als zwarte mensen."

Social media en domme sterren

De Amerikaanse zanger CeeLo Green verwijderde 2 september tijdelijk zijn Twitter-account nadat hij een aantal opmerkingen over verkrachting had geplaatst. Ook Yolanthe was niet erg slim bezig op social media. Zij plaatste in mei een vakantiekiekje en schreef erbij dat de foto op Ibiza genomen was, maar in werkelijkheid was het een strand in Thailand. Rapper Bow Wow was al helemaal niet slim bezig. Hij postte op zijn Twitter-account hoe hij de nacht daarvoor dronken in zijn Lamborghini had gereden.

Ster advertentie
Ster advertentie