3FM nieuws

Metalband Mayhem sloopt hotelkamer

  1. Nieuwschevron right
  2. Metalband Mayhem sloopt hotelkamer
Eindelijk weer Rock& Roll. De Noorse rockband Mayhem heeft zondagnacht ouderwets een hotelkamer vernield. Oude tijden herleven.
Rockbands van tegenwoordig zijn een stuk braver geworden. Of discreter, maar dat lijkt onlogisch. Vroeger waren Sex, Drugs en Rock& Roll nog de basics voor een beetje rockband.

Tegenwoordig heb je veganistische, yoga-loving, celibataire sterren. Niets mis mee natuurlijk: je leeft langer. Maar soms doen de verhalen over worteltjes telen en een langvolgehouden hondpositie smachten naar de echte rock & rollverhalen. En dan is er nu de Noorse band Mayhem.

Vlekken op de muur

Op zondagnacht heeft de band na een optreden in Tilburg, hun hotelkamer compleet vernield. It's been done, toch ademt het verfrissing. Planten waren op straat gegooid, spiegels, een wastafel en lamellen in de badkamer waren kapot getrokken en gesloopt.

De bedden en de tv waren stuk en er zaten ALLERLEI VLEKKEN op de muur. De band heeft toegeven dat het hun schuld was en heeft de schade betaald. Er komt nog een boete aan.
Ster advertentie
Ster advertentie