3FM nieuws

Muppets scoren internethit met Queen cover

  1. Nieuwschevron right
  2. Muppets scoren internethit met Queen cover
Na twee dagen is het onlinefilmpje van de Muppet cover van Bohemian Rapsody van Queen een regelrechte internethit gewordenVraag aan de gemiddelde man of vrouw van middelbare leeftijd op straat welk nummer het beste nummer allertijden is en het meerendeel zegt "Bohemian Rapsody van Queen". Het nummer staat al sinds mensenheugenis muurvast op nummer 1 in de vele muzieklijsten en ook de Top 2000 heeft er al 9 keer aan moeten geloven.

Muppets coveren Bohemian Rapsody

De Muppets zagen hier een kans en grepen hem. Op geheel eigen wijze maakten de mensen van Muppets Studio's een bewerking van de klassieker en zetten deze p maandag 23 november online. Binnen twee dagen was het filmpje al meer dan 1,3 miljoen keer bekeken en ging het de wereld over.Muppets en muziek

Het is niet verwonderlijk dat de handpoppen (want dat zijn het!) zich storten op de muziek. Het programma werd al geopend met zang en dans, Gonzo luidde met trompetgeschal de show in en bij iedere gelegenheid die zich aandiende barstte Kermit in een lied uit.

'The Rainbow Connection' uit 1979 is een goed voorbeeld van Kermits kunsten, waarvoor hij zelfs een Oscarnominatie voor 'Best Song' in de wacht sleepte.
Ster advertentie
Ster advertentie