3FM nieuws

Het jaar van The Jordan | De 10 van 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van The Jordan | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Dat is een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Hoe was het jaar van The Jordan?

In de tweede aflevering van deze serie volgen we 3FM Talent The Jordan tijdens de voorbereidingen op haar clubshow in Paard Den Haag. Ze neemt ons mee door haar eerste echte jaar als The Jordan en blikt terug op de momenten die voor haar belangrijk waren. Ook kijkt ze naar haar verleden in de muziekwereld met haar andere act: Caro Emerald.

"Het voelt alsof ik weer aan het begin van m'n carrière sta...", aldus Caroline, de echte naam van The Jordan. Wat ook wel logisch is, want met The Jordan is ze een compleet nieuw pad ingeslagen en laat ze haar andere muzikale avonturen achter zich. Toch neemt ze die vorige ervaringen mee naar de toekomst.

Check hieronder de volledige aflevering van 'De 10 van 2023' met het jaar van The Jordan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!

Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Ster advertentie
Ster advertentie