3FM nieuws

Lil' Kleine: "Ik moet effe op vakantie ouwe!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Lil' Kleine: "Ik moet effe op vakantie ouwe!"

Lil' Kleine scheurt van het ene optreden naar het andere optreden. Om dat vol te houden, moet je af en toe goed uitpakken en lekker op vakantie gaan.

© Instagram

Koning in vakantie vieren

We weten allemaal dat Lil' Kleine ontzettend goed is in vakantie vieren. De mensen die hem volgen op Instagram en Snapchat krijgen dagelijks jaloersmakende kiekjes voorgeschoteld. Toch deed hij vandaag ook nog iets anders dan aan het zwembad liggen, hij bracht een nieuwe single uit. Die luistert naar de toepasselijke titel 'Vakantie'.

Omdat Kleine zo veel op pad is én van het ene optreden naar het andere optreden scheurt, vroeg Giel zich af waar hij in godsnaam de tijd vandaan haalt om een nieuwe track op te nemen. Volgens de rapper zit 'm dat allemaal in goed plannen.

"Met een duidelijke doelstelling kun je het in één dag doen." vertelde hij aan Giel, die donderdag 4 augustus uitriep tot Lil' Kleine-dag.

Als je denkt: hmm, deze track lijkt wel erg veel op 'Drank & Drugs' en '1, 2, 3'... Dat kan kloppen, want Kleine dook traditiegetrouw met Jack $hirak de studio in. Hij is de man die altijd zijn beats bouwt. Check de video van 'Vakantie' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schrijf zelf een Lil' Kleine-hit

3FM-DJ Rob Janssen liet op KX Radio horen welke ingrediënten je nodig hebt om zelf een Lil' Kleine-hit te scoren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie