3FM nieuws

Elf Serious Talents op Noorderlag

  1. Nieuwschevron right
  2. Elf Serious Talents op Noorderlag
Op Noorderslag treedt de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld op en daarom komen er ELF Serious Talent-bands optreden.
Ja, je leest het goed! Er gaan elf Serious Talents optreden op het Noorderslag-festival volgende week.

Serious Talent-stage

Voor het tweede jaar heeft 3FM een eigen 3FM Serious Talent-stage op het Groningse popfestival. In de foyer kunnen bezoekers kijken en luisteren naar de meest succesvolle nieuwe talenten volgens 3FM van het afgelopen jaar, maar ook een voorproefje krijgen op de talenten van 2010.

Nederlandse talenten

Serious Talent-scout Tijs van Liemt: 'Het feit dat niet alleen op het Serious Talent Stage, maar ook over het hele Noorderslag-festival 3FM Serious Talent bands en artiesten optreden, is een ontzettende opsteker voor het Nederlandse muziekklimaat. Er worden op dit moment door nieuwe artiesten en bands fantastische dingen gemaakt.'

Wie, wat, waar?

Elf bands zijn er teveel om op één podium te proppen, daarom staat niet iedereen op de ST-stage. Wie komen er precies optreden en waar kunnen we deze acts dan vinden?

3FM Serious Talent op het Serious Talent podium:

20:30 Valerius
22:00 Destine
23:30 Rigby
01:00 Go Back To The Zoo
02:30 Want Want

3FM Serious Talent op andere podia:


21:15 Mad Trist
22:30 Laura Jansen
22:45 Drive Like Maria
01:00 De Staat
01:15 Flinke Namen
02:30 Caro Emerald

EuroSonic Noorderslag op 3FM

Bij zo'n topfestival is 3FM ook! We zenden tijdens Noorderslag uit en via 3FM.nl kun je het festival ook volgen. Hoe precies, dat lees je binnenkort op je favoriete website!

Ster advertentie
Ster advertentie