3FM nieuws

Concert James Morrison officieel uitverkocht!

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert James Morrison officieel uitverkocht!

James Morrison is én blijft populair in ons landje. Zijn 3FM Presents concert in de HMH op 16 maart is uitverkocht!

James brak in 2006 door met zijn debuutalbum Undiscovered waarvan de eerste single 'You Give Me Something' meteen uitgroeide tot één van zijn grootste hits. Vijf jaren vol levenservaring later, bracht de inmiddels 27 jarige singer-songwriter in september 2011 zijn derde album The Awakening uit. De Britse zanger is enorm tevreden over zijn eerlijke en persoonlijke tracks op dit album.

James Morrison kan ook dansen

Dat zijn nieuwe materiaal niet enkel uit typische liefdesballads bestaat, bewees de zanger met de dansbare single 'Slave To The Music'. Het is dan afwachten hoe de trouwe fans daarop reageren, maar voor James Morrison heeft zijn kleine metamorfose enkel goed uitgepakt.

James Morrison in HMH officieel uitverkocht

De zanger schreef op zijn twitter dat zijn nieuwe album wereldwijd al meer dan een half miljoen keer over de toonbank is gevlogen. En Live Nation maakte maandag (5 december) bekend dat zijn 3FM Presents concert op 16 maart 2012 in de HMH Amsterdam binnen twee maanden officieel is uitverkocht. Dat belooft een heerlijke avond te worden. Bekijk hieronder alvast een akoestische preview van James die hij in oktober gaf bij Giel:

James Morrison in België en Duitsland

Natuurlijk balen voor de fans die geen kaartje voor James Morrison in de HMH hebben kunnen bemachtigen. Maar voor hen hebben we nog een schrale troost. De zanger treedt ook nog op in België en Duitsland.

>> Meer data voor The Awakenings tour van James Morrison

Ster advertentie
Ster advertentie