3FM nieuws

Eleonor Coco: "Ik zit overal bovenop!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Eleonor Coco: "Ik zit overal bovenop!"

De nieuwe plaat komt eind deze maand uit en aan Domien vertelde Eleonor Coco hoe ze daarmee omgaat.

Daar is ze weer: Eleonor Coco! In april 2015 werd ze met de single 'Bring U Back' gekroond tot 3FM Serious Talent. Eind juli komt haar nieuwe EP uit, dus het werd tijd om weer even bij te kletsen.

Nieuwe muziek van Eleonor Coco

"Het afgelopen jaar was supervet. We hebben meegedaan aan de Popronde, heel veel gespeeld en heel hard gewerkt aan de nieuwe plaat. Die is nu bijna af, maar het mixen en zo duurde allemaal wat langer". Eleonor is niet het type om de tracks in te zingen en de rest aan anderen over te laten. "Ik wil overal bovenop zitten. Ik stuur nu steeds berichtjes of ze het willen sturen als ze iets veranderd hebben". En áls ze dan iets veranderen, moeten ze zich gelijk verantwoorden. "Ik begin dan meteen te piepen, waarom ze dat dan veranderd hebben. Maar de plaat is echt mijn kindje. Ik heb het grootste deel van de productie ook zelf gedaan, dus het is echt helemaal van mij."

Releasedatum

De exacte datum voor de release is nog niet bekend, maar Eleonor kon ons al wel vertellen dat het een plaat met zeven tracks wordt. Een mega-ep of een mini-album dus!

Eleonor Coco - 'Suburban Nightmare' live bij 3FM

Eleonor Coco - 'One Dance' Drake cover live bij 3FM

Eleonor Coco - 'Simply 1979' live bij 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie