3FM nieuws

Mumford & Sons gaat voor Zuid-Afrikaans!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons gaat voor Zuid-Afrikaans!

Johannesburg is 3FM Album van de Week! En wat gaan regtig 'n tikkie anders klink as jy gewoond is. Dit was onze goede vriend Google Translate. Wij gaan weer even door in het Nederlands ;)

>> Win het 3FM Album van de Week: Johannesburg

Mumford & Sons heeft een Zuid-Afrikaanse tour achter de rug en ze hebben het niet alleen bij optredens gehouden... De mannen hebben ook nog even flink doorgebuffeld in de studio. In slechts twee dagen hebben ze een EP in elkaar geknald!

Johannesburg

De EP heet Johannesburg en bevat vijf tracks. Verwacht niet de banjo-sound van de eerste twee albums en óók niet de stijl van hun derde plaat Wilder Mind. Marcus, Ted, Ben en Winston hebben voor Johannesburg samengewerkt met drie Afrikaanse artiesten: Baaba Maal, The Very Best en Beatenberg. Marcus Mumford legt uit dat ze met deze samenwerkingen hun muziek weer opnieuw willen uitvinden:

"We're terrified of the idea doing the same thing again and again. Trying new things has always been in our DNA, it's how we started as a band." - Marcus Mumford

Een trailer van het project is hier te bekijken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'There Will Be Time'

De eerste single van de EP, 'There Will Be Time', heb je waarschijnlijk al voorbij horen komen op 3FM! Voor deze track werkte Mumford & Sons samen met Baaba Maal, een Senegalese zanger en gitarist. De mensen die op 23 mei aanwezig waren bij het concert van Mumford & Sons in de Ziggo Dome, hebben het ook al live mogen horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie