3FM nieuws

Mama Grohl schrijft boek over het leven van haar rocksterzoon

  1. Nieuwschevron right
  2. Mama Grohl schrijft boek over het leven van haar rocksterzoon

Haar zoon mag dan één van de grootste rockers ter wereld zijn, mama Grohl kan er zelf ook wat van. Virginia Grohl heeft haar eigen schrijftalenten en dat van andere beroemde moeders ingezet om een boek te schrijven over het opvoeden van een wereldartiest. From Cradle To Stage: stories from mothers who rocked and raised rockstars.

Laten we eerlijk zijn: wie kent jou nou eigenlijk 't best? Dat zijn toch écht onze moeders. Dus wie dan haar kan dan beter jouw levensverhaal op papier zetten? Nou? Inderdaad: niemand. Zeker ook omdat je moeder elk gênant detail over je leven weet. Dat je als peuter je eigen drollen at, doodsbang was voor de plaaggeest uit Bassie & Adriaan en dat je tot je zestiende 's nachts in bed plaste. Momma knows all.

Moeders van...

Dat is dan ook precies wat Virginia Grohl heeft gedaan. Ze is in gesprek gegaan met andere moeders van beroemde artiesten (onder andere die van Amy Winehouse, Pharrell Williams en Adam Levine) om zo het succesverhaal van hun kinderen vanuit het eerlijke moedersperspectief te vertellen.

De ontroerende en eerste keer dat hun koters in aanraking kwamen met muziek, maar ook de waardeloze schoolrapporten en eerste vriendjes en vriendinnetjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arme Dave

Op dit moment zijn Mama Grohl en Dave met het boek op tournee door Amerika en hoe oud je ook bent, moeders die babyfoto's erbij pakken, of dat nou op nationale televisie is of op je tiende verjaardagsfeestje, het blijft al-tijd gênant. Dave, we feel you...


Ster advertentie
Ster advertentie