3FM nieuws

'The Joker And The Queen' is het nieuwe duet van Ed Sheeran en Taylor Swift

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 'The Joker And The Queen' is het nieuwe duet van Ed Sheeran en Taylor Swift

Fans speculeerden al enige tijd over een duet tussen Ed Sheeran en Taylor Swift, en vandaag kregen ze gelijk. Met het nummer 'The Joker And The Queen' bestormen de twee voor de vierde keer samen de hitlijsten.

Easter eggs

De samenwerking leek er al aan te komen. Taylor en Ed gaven beide kleine hits weg op Instagram. Taylor tekende een = teken in een taart, een verwijzing naar het laatste album van Ed Sheeran en Ed liet zijn volgers weten dat hij een nieuwe single zou releasen, waarop fans gelijk aan Taylor dachten. De vermoedens werden nog groter toen fans erachter kwamen dat Taylors naam was toegevoegd aan de credits van het nummer van Sheeran op Spotify. Tijdens de BRIT Awards bevestigde hij dan ook het nieuws.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The Joker And The Queen'

Het is niet de eerste keer dat de vrienden samenwerken. De nummers 'Everything Has Changed', 'End Game' en 'Run' brachten de twee ook samen uit. Het nummer zelf is al eerder uitgebracht door Ed Sheeran op zijn vorige album. Maar op deze versie is nu ook Taylor Swift te horen, wat een heel zoet liefdesliedje als gevolg heeft.

Luister 'The Joker And The Queen' Hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie