3FM nieuws
BNNVARA

10-jarig jubileum 3FM-dj Sander Hoogendoorn wordt gevierd in trolleybus

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 10-jarig jubileum 3FM-dj Sander Hoogendoorn wordt gevierd in trolleybus

Samen met Thijs Boontjes en Dieuwke van de Nieuwkes en andere bijzondere gasten viert Sander vandaag zijn 10-jarige jubileum met een bijzondere jubileumuitzending vanuit een trolleybus.

Eigen buslijn

Om het jubileum te vieren krijgt Sander zijn eigen buslijn genaamd: 'Sanders Vriendendienst' waarmee zijn lang gekoesterde droom om te rijden in een trolleybus in vervulling gaat. Tijdens de uitzending rijdt de bus langs verschillende haltes waarop belangrijke personen uit Sander zijn leven staan. Allereerst verrassen zijn ouders hem met een bezoek en stappen de bus in voor de rest van de rit.

Optredens

Thijs Boontjes stapt bij de tweede halte op de bus samen met zijn backing vocales en doet een aangepaste versie van zijn hit 'Deze Nacht', speciaal voor Sander. De daarop volgende halte zit Floris van The Vices met zijn gitaar klaar om een akoestische versie van Radioheads 'Karma Police' te spelen, één van Sanders favoriete bands. Bij de laatste halte komt Popkoor Prestige als kers op de taart hun versie op het nummer 'You'll Never Walk Alone' uitvoeren. Dit nummer is een knipoog naar een bijzonder moment in Sander zijn carrière: aan het begin van de coronacrisis kreeg hij het voor elkaar om het nummer tegelijkertijd te draaien op 183 radiostations in de wereld.

Bekijk de samenvatting van deze bijzonder uitzending hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie