3FM nieuws

Lorde's 'Homemade Dynamite' is hét anthem voor flirten op feestjes

  1. Nieuwschevron right
  2. Lorde's 'Homemade Dynamite' is hét anthem voor flirten op feestjes

Popster Lorde verenigde haar krachten met Khalid, SZA en Post Malone voor een erg fijne remix van haar track 'Homemade Dynamite'. Heb je ooit wel eens een crush gehad op iemand tijdens een feestje? Dan is dit jouw anthem!

Beetje flirten, beetje drinken

Scenario: je staat op een huisfeestje en ineens zie je aan de andere kant van de kamer iemand staan waarvan je denkt 'hey wacht effe, jou vind ik leuk'. Je hebt meteen door dat er wel iets in zit dat jou aanspreekt en je stapt er in een ballsy bui dan ook maar gewoon op af: "I don't know you super well, but I think that you might be the same as me." Lorde doet het en spoort je in 'Homemade Dynamite' ook aan om hetzelfde te doen. Doodeng, maar blijkbaar wel effectief.

Het hele liedje draait eigenlijk om flirten, elkaars positieve eigenschappen aandikken en een beetje spelen met het idee dat alles mogelijk is in zo'n nacht. Prima liedje ter voorbereiding op een avondje stappen, dus!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Featuring feat. featuring

Naast Lorde zit er dus nog een bak aan nieuw talent in deze remix: SZA, Khalid en Post Malone. Ze nemen allemaal een coupletje voor hun rekening en de een gaat daarin nog net iets verder dan de ander. Khalid houdt het nog netjes bij abstracte praat over 'de nacht overnemen', maar SZA probeert iemands meisje af te pakken en Post Malone gaat niet naar huis zonder dat 'ie iemand mee mag nemen. Ooh-la-la...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie