3FM nieuws

Blink-182 drummer toch mee op tournee door Australië

  1. Nieuwschevron right
  2. Blink-182 drummer toch mee op tournee door Australië

Travis Barker gaat toch zijn vliegangst proberen te overwinnen zodat hij in Australië kan optreden.

Goed nieuws voor Blink-182 fans in Australië, het ziet er naar uit dat ze toch drummer Travis Barker 'down under' live gaan zien. De drummer kampt nog met vliegangst maar gaat hier nu toch tegen vechten. Eerder sprak Travis zijn twijfel uit of hij wel naar Australië kon komen.

Concertorganisator beloofde fans al dat Travis komt

A.J. Maddah, de concertorganisator die Blink-182 naar Australië heeft gehaald voor zijn Soundwave Festival, wist als eerste te melden dat Travis de reis naar Australië gaat maken. Hij twitterde 2 augustus de tekst "Mark+Tom+Travis. Yes Travis."

Travis twijfelde maar komt nu toch

Travis Barker twijfelde eerder nog of hij wel naar Australië af zou reizen omdat hij de lange vlucht niet aan dacht te kunnen met zijn vliegangst. Hij liep die angst op nadat hij bij een ernstig vliegtuigongeluk betrokken was.

De Blink-182 drummer zei al dat hij ooit over z'n angst heen gaat proberen te komen om zijn kinderen daarmee te inspireren. Het ziet er nu dus naar uit dat dat gaat gebeuren. Begin 2013 weten we of het Travis zal lukken. De Australische tour van Blink-182 start 24 februari 2013.

Ster advertentie
Ster advertentie