3FM nieuws

Jim Vorwald gaat de Nijmeegse Vierdaagse lopen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jim Vorwald gaat de Nijmeegse Vierdaagse lopen

Giel vroeg nacht-DJ Jim Vorwald maandagmorgen 8 juli of hij wellicht de Nijmeegse Vierdaagse wilde lopen. En hij zei...

Ja! Jim mag zijn wandelschoentjes dus uit de kast trekken. De nacht-DJ doet van 16 tot en met 19 juli verslag van de Vierdaagse bij Giel. Of hij de finish haalt is nog spannend, maar Jim heeft er in ieder geval al zin in. Of zoals hij zelf zei: "A shit! Dat wordt trainen!" Helaas heeft hij daar niet heel veel tijd voor, dus of het voor hem een Vierdaagse, Driedaagse, Tweedaagse of Ééndaagse wordt is nog de vraag.

3FM DJ's lopen de Nijmeegse Vierdaagse

Jim is niet de eerste 3FM DJ die (illegaal) mee gaat lopen. Giel liep zelf een aantal jaren geleden al rokend en coladrinkend mee met de wandeltocht. Sinds een aantal jaren vraagt Giel één van de 3FM DJ's om voor hem verslag te doen van de Vierdaagse. Vorig jaar liep Sander Hoogendoorn mee. Hij haakte aan het begin van dag vier af, maar niet voordat hij zijn laatste martelgang filmde voor ons.

Gastgezin voor Jim Vorwald

Giel ging op zoek naar een gastgezin voor Jim Vorwald. Gastmoeder Jorieke is blij Jim te ontvangen zolang hij het niet elke avond te bont maakt met drank en vrouwen. Hopelijk weet Jim zich in te houden! Jim is al druk met alle voorbereidingen. Hij moet zijn wandelschoenen alleen nog even inlopen.

De Nijmeegse Vierdaagse Playlist

Jim Vorwald riep via Twitter luisteraars op om met titels te komen voor een playlist, die hij af en toe bijwerkt. Hieronder vind je deze lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie