3FM nieuws

Het intrigerende verhaal van Lee Towers die 'Brak Obama' covert: een lach en een traan

  1. Nieuwschevron right
  2. Het intrigerende verhaal van Lee Towers die 'Brak Obama' covert: een lach en een traan

Als Lee Towers zijn gouden microfoon oppakt, weet je dat je goed zit. Zo ook tijdens zijn bezoek aan De Wereld Draait Door met Ali B. Daar zingt Lee een prachtige versie van 'Brak Obama', van Stepherd & Skinto.

Foto: Cineville

Ali B Op Volle Toeren met 'Brak Obama'

Als de deurbel gaat, schrikt Lee Towers zich rot. Er staan er drie rappers voor zijn deur om zijn huis binnen te dringen. Ali B overvalt de 'Rotterdamse Frank Sinatra' voor zijn programma Ali B Op Volle Toeren, waarin hij rappers en oude artiesten uitnodigt om elkaars nummer te coveren. Stepherd & Skinto gaan 'You'll Never Walk Alone' coveren. Lee Towers doet 'Brak Obama'.

Lee Towers in een emotionele rollercoaster

Een emotionele rollercoaster. Zo zou je de uitzending van De Wereld Draait Door het beste kunnen omschrijven. Lee Towers wordt emotioneel als hij vertelt hoe mooi hij Stepherd & Skinto's 'You'll Never Walk Alone' vindt. Dan vertellen Stepherd & Skinto een anekdote, typerend voor Towers: nog voor de drie zich aan elkaar voorstelden, maakte Lee Towers een grap. Hij stak zijn hand uit naar Stepherd & Skinto en vroeg: "Wie is er rapper, jij of hij?" Bekijk het hele item hier:

Bargoens

Lee Towers begrijpt in eerste instantie niks van de teksten van Stepherd & Skinto. Hij noemt het Bargoens; zoek maar op wat dat is. Maar geef hem eens ongelijk. Leg maar eens uit wat 'Thunderdome in je hoofd' betekent. Gelukkig heeft Lee Towers een jongere dochter aan wie hij dat kan vragen.

“Molly poppen? Wat is nou weer molly poppen?” - Lee Towers

“Dat is pillen slikken pap, ga je een liedje zingen over pillen slikken?” - Dochter

Ster advertentie
Ster advertentie