3FM nieuws

Waar telt Kanye West naar af?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waar telt Kanye West naar af?

Speculatie alom. Kanye West heeft een website online gezet waarop wordt afgeteld naar 12 februari 21:00 uur. Naar wat hij aftelt lijkt niemand te weten.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Het lijkt ook nooit normaal te kunnen met Kanye West. Op de website, Yeezy Supply, staat een klok die per seconde aftelt. Op de achtergrond zie je een ontzettend vage video waar niemand wat van lijkt te snappen.

Speculatie

Wat er donderdag 12 februari om 21:00 uur gaat gebeuren lijkt een groot mysterie. Er gaan geruchten dat Kanye West die dag zijn zevende album lanceert. Anderen suggereren weer dat de countdown te maken heeft met West' deal met Adidas. West sloot ondanks een contract met het sportmerk. Bij de bekendmaking van het contract werd vol overtuiging gezegd dat het sportmerk West 'groter gaat maken dan Walmart', een grote Amerikaanse supermarktketen.

Om de speculatiereeks compleet te maken, wordt er ook gezegd dat de countdown te maken heeft met de New York Fashion Week.

Nieuw materiaal

Of het nou oost of West gaat, vaststaat dat Kanye druk bezig is met nieuw materiaal. Het nummer 'Only One', waarin Kanye de studio indook met Beatles-legende Paul McCartney, kwam onlangs uit. Naast die tranentrekker doken West en McCartney opnieuw de studio in, ditmaal samen met Rihanna. 'FourFiveSeconds' was het resultaat. De single is uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We wachten af. Zodra we meer weten over de avonturen van Kanye lees je dat natuurlijk op 3FM.nl

Ster advertentie
Ster advertentie