3FM nieuws

Doe verslag van 3FM Presents: Dotan on tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe verslag van 3FM Presents: Dotan on tour

Dotan tourt van 5 oktober tot 21 december door het land! Ben jij er bij? Doe dan verslag van het concert via de 3FM-app.

Het gaat lekker met Dotan. Coen en Sander benoemden zijn single 'Home' op 22 april tot SuperCrazyTurboTopHit, maar dat was nog niet alles. De vriendjes belden Dotan een paar dagen later om hem ook nog te feliciteren met de 3FM Megahit! Wil je zijn single, en een heleboel andere mooie nummers, live horen? Dotan tourt van begin oktober tot eind december door het hele land.

Concertverslag Dotan

Ben jij bij één van de concerten van Dotan? Doe dan verslag van de show via de 3FM-app! Installeer de 3FM-app (voor Android of voor iPhone) en stuur een bericht, foto of audioappje.

>> Lees hier hoe je verslag kan doen!

3FM Presents: Dotan

Met de 3FM Megahit op zak tourt Dotan van 5 oktober tot 21 december door het land:

5 oktober - Rotown, Rotterdam
6 november - Doornroosje, Nijmegen
27 november - Hedon, Zwolle
28 november - Mezz, Breda
1 december - Paradiso, Amsterdam
3 december - Oosterpoort, Groningen
11 december - Vera, Groningen
17 december - Tivoli Vredenburg, Utrecht
19 december - Tivoli, Utrecht
21 december - Paradiso, Amsterdam

Dotan - 7 Layers

Dotan werd benoemd tot 3FM Serious Talent en zijn nummer 'This Town' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Het ging de singer-songwriter toen iets te hard en daarom nam hij even gas terug. Nu, drie jaar later, is zijn nieuwe album, 7 Layers, uit en kun je opnieuw genieten van Dotans stemgeluid. De eerste single van de plaat, 'Fall', werd goed ontvangen en woensdag 16 april bracht hij ook de tweede single van het album uit: 'Home'.

Ster advertentie
Ster advertentie