3FM nieuws

The Killers komen met een nieuw album, als het aan Brandon Flowers ligt

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers komen met een nieuw album, als het aan Brandon Flowers ligt

Brandon Flowers, de frontman van The Killers, kan niet wachten om weer een album op te gaan nemen met The Killers.

Het is alweer even geleden dat The Killers samen op het podium stonden. De band trad op zondag 10 november 2013 voor het laatst op. "Ik denk dat we allemaal behoefte hebben aan een tijdje niks doen en dat we even een normaal leven willen leiden", zei drummer Ronnie Vannucci toen.

Pauze

Een lange pauze zag The Killers-frontman Brandon Flowers zelf eigenlijk niet zo zitten. "Ik wilde doorgaan, maar de andere jongens wilden een pauze houden", zei hij tegen het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. En dus besloot Brandon zich op zijn tweede soloalbum The Desired Effect te storten, de plaat die op 18 mei 2015 uitkomt.

Nieuwe data

Goed nieuws voor The Killers-fans, want de band heeft een aantal nieuwe shows gepland. Brandon Flowers is daar nogal enthousiast over:

"Als ik terugkijk op de laatste shows van The Killers, dan was dat zo gaaf. De shows werden steeds beter en steeds meer mensen bezochten onze optredens. Ik ben daar heel erg trots op. Ik ben dan ook heel erg enthousiast om nieuwe liedjes te gaan schrijven met de band. Ik kan niet wachten om een nieuw album op te nemen en weer op tour te gaan."
- Brandon Flowers tegenover Rolling Stone

Dave Keuning

The Killers-gitarist Dave Keuning liet een tijdje geleden nog weten niet zo te zitten wachten op een nieuw album. Maar volgens Brandon Flowers is de gitarist nu wél enthousiast.

"Alles gaat goed. Ik heb gepraat met Dave en hij is lange tijd niet meer zo enthousiast geweest over het maken van nieuwe muziek. Wanneer Dave op zijn best is, en wanneer we allemaal samenwerken, dan zijn The Killers op hun best."
- Brandon Flowers

The Killers - 'Runaways'

Het laatste album Battle Born van The Killers kwam in 2012 uit. Op deze vierde plaat stond onder meer de single 'Runaways':

Ster advertentie
Ster advertentie