3FM nieuws

Ed Sheeran speelt rol in tv-serie The Bastard Executioner

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran speelt rol in tv-serie The Bastard Executioner

Ed Sheeran laat z'n gitaar even links liggen: de muzikant gaat een rol spelen in de tv-serie The Bastard Executioner. Sheeran speelt de rol van een op macht beluste protegé van de corrupte pastoor Sir Cormac.

(Foto: Ben Houdijk)

Ed Sheeran heeft al vaker laten doorschemeren dat hij een rol in een tv-serie wel ziet zitten. Zo liet hij in april nog weten wel heel graag een rol te willen spelen in de serie Game Of Thrones. Dreams do come true: de zanger gaat in de tv-serie The Bastard Executioner een rol spelen. En die serie heeft wel iets weg van Game Of Thrones.

The Bastard Executioner

Het verhaal van The Bastard Executioner speelt zich af in de 14e eeuw. Een ridder van het leger van Koning Edward I belooft plechtig zijn wapen neer te leggen. Maar wanneer het geweld weer oplaait, is hij genoodzaakt het bloederigste zwaard ooit te gebruiken: het executiezwaard. Sheeran speelt de rol van een op macht beluste protegé van de corrupte pastoor Sir Cormac, meldt Digital Spy.

Wanneer de première is van The Bastard Executioner, is nog onduidelijk. Producent Kurt Sutter heeft nog geen releasedatum genoemd van de FX-serie.

Ed Sheeran - 'Photograph'

Ster advertentie
Ster advertentie